проект „ЗАЛА Когиталност“

IMG_1032Проект Зала – академия Когиталност

срок за изпълнение на проекта: 21 юни 2016 г.

Необходим бюджет: 377 000 лв.
Събрани и усвоени до момента средства: 68 000 лв.

Сумата включва разработването на самата зала като научен център на духовното развитие, изграждане на книжарница и библиотека, място за отдих и хранене, зала за упражнения. В зависимост от постъпилите средства, допълнително се предвижда изграждане и на оборудване за онлайн излъчвания, онлайн телевизия и виртуална класна стая.
Зала Когиталност разполага с максимален капацитет от 70 места за основни занятия и семинари, както и с 21 допълнителни места (малка зала) за упражнения и допълнителна подготовка. Налични са рецепция за посрещане на участниците, 3 броя диспенсъри за изворна и минерална вода, пълно аудиооборудване, два големи екрана за мултимедийни проектори, допълнителен 42” екран към голямата зала, две тоалетни, напълно оборудван малък кухненски бокс. Изградено е и допълнително помещение за почивка на лекторите. Обща използваема площ 207 кв.м.

Данни за дарение:  Банка ПИБ- София ;  IBAN: BG92FINV91501016506381, BIC: FINVBGSF
Основание за дарение: Зала Когиталност

Поклон и Благодарност към: фирма Финтех, Иво Джеджеров, Адриана Джеджерова, Женя Павлова, Георги Петков, Гергана Мътеничарова, Десислава Стоянова, Стоян Спасов, фирма Стояс креатив

IMG_1023Описание на дейността: Академия Когиталност насърчава различни творчески начини на познание като прилага и съчетава разнообразни научни методи с възможностите на духовните практики и развитие. Занятията са базирани на академични и научни постижения с общ ангажимент за автентичност, доказуемост, хармоничност и отдаденост към другите. Програмата е съсредоточена в няколко области на изследване: интелектуални, емоционални, духовни, физически, социални и творчески аспекти на живота… Обикновено занятията се провеждат в събота и неделя от 9 до 18 ч. В програмата се включват следните теми:
Тема 1: Когиталност – що е то? Теорема на Бел. Парадокси на пространство-времето. Дуалност и проявление. Движение и покой. Парадокси на развитието. Абстрактното Цяло в Един-Е-Нието на безкрайността. Повторяемост и фрактална теория.
Тема 2: Теорията за големия взрив. Начало на края и сливане с края на началото. Черни дупки, Хигс-бозон и когиталност. Вакуум, движение и време, поява и влияние на полетата, ДНК като светлина, честоти и проявления. Менталност на светът и честотна промяна на ДНК. 
Тема 3: Затвореният цикъл на проявление. Нулевата плазма, наречена етер, ефир, когиталност… Как градим света около нас? Произход на проявлението. Холограма, вълни, решетки и принципи. Фрактална и М-теория (струнна теория) като части от обща Теория от Когиталността.
Тема 4: Пространство и време в когиталността – моментът Тук и Сега. Футуро-ретроспективна методика. Паралелни реалности и промяна. Определяне на мисията на проявлението чрез ФРМ. 
Тема 5: Протонното поле. Енергия и поток. Его и движение. Бутилка на Клайн и лист на Мьобиус. Емоция. Проява на парадоксите. Време и движение.
Тема 6: Филтрация и взаимообвързаност. Честотни портали и приемане на честоти. Зона на комфорт и принципи за разширяването й. Един-Е-Ние с Цялото. Ефект на Казимир – влияние върху решетките. 
Тема 7: Материята като енергия. Експеримент на Цайлингер. Митохондрии, енергия на живота, ДНК и протонно поле. Вода и памет, посока и намерение. Свръхйонизирана вода – свойства и приложение. Ефект на кухите структури и огледала на Козирев.
Тема 8: Утвърждения, убеждения и промяна на посоката (настройката). Приемане. Честност. Истина. Вяра. Помиряване на парадоксите. Принцип „Изследване”. Светата троица като метод за пътя към Себе си.
seminarТема 9: Сънищата като паралелна реалност. Предупреждение, разбиране и тълкуване. Етимология и приложение. Парадоксите на тълкуването. Егрегор и проявление. Астрални преживявания.
Тема 10: Епифиза. Навлизане в енергийния свят. Акаша. Златен триъгълник и принцип на пожелаването. Бялата стая и „тунелът” бутилка на Клайн. Синхронизация. Медитации. 
Тема 11: Упражнение за навлизане в енергийния свят. Лиден и възможности. Червееви тунели и пътуване. Честоти и начин на корекция.
Тема 12: Паралелни синхроничности и пътуване във времето. Регресия и прогресия. Протонни полета и управление. Жижнена енергия и овладяване принципите на левитация, телекинеза, телеМпатия, телепортация. Лечение, принципи и приложение. 
Тема 13: Математика от Когиталността – вихрова математика. Приложение.

проект „ЗАЛА Когиталност“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото

Pin It on Pinterest