проект „DVD семинари Когиталност“

Проект

Поредица DVD-дискове с пълен видео семинар

Когиталност, всичко, което Е!

срок за изпълнение на проекта: 30 юни 2016 г.

Необходим бюджет: 8 000 лв. (за превод на всеки допълнителен език + 5000 лв.)

Проектът изисква подготовка и напечатване на дискове, обложки, кутии (1000 лв.), видеозаписи и обработка на поредица семинари Когиталност, Всичко, което Е (2000 лв.), обработка и допълнителни записи на медитации, доказателствени материали и упражнения (2000 лв.), анимация и монтажна работа по видеоматериалите (1500 лв.), работа тонрежисьор – 1500 лв..

Събрани до момента средства: 5 500 лв.

Данни за дарение: Банка ПИБ – София,  IBAN: BG49FINV915010BGN0RSYJ, BIC: FINVBGSF
основание за плащане: ДВД семинари

Алтернативи за подпомагане на проекта: запис на нови кадри с камера, аудио и видеообработка на семинара (тонрежисура, монтаж и др.) 

Сценарий и съдържание: Този проект ще осигури информация за начина водене на семинари в Академия Когиталност, за упражненията, които са нужни при усвояване и изследване на собствените възможности. Ще се овладеят възможностите за работа с жизнената енергия (протонно поле, което се нарича още прана, чи, ки, ци и др.), на практика могат да се приложат начините на трансформиране на ДНК. Осъзнаването на влиянието на филтрите върху нас, ще ви даде възможности, с които да ги трансформирате и променяте. Това подобрява взаимоотношенията и цялостният поглед към състоянието, наречено щастие. Всички упражнения ще са налични в този проект – дори „паранормалните начини” за пътуването във времето, регресия и прогресия, телекинеза и телепатия…  Предизвикателството е от нас – изборите ваши…

проект „DVD семинари Когиталност“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото

Pin It on Pinterest