Често задавани въпроси

С ivomir можете да се свържете във Фейсбук (профили Ivomir Dimchev и Ivomir Rimovi), да му пишете на имейл ivomir@ivomir.net или да изпратите запитване в страницата за КОНТАКТ.

ivomir отговаря на всички въпроси, които му се зададат по посочените начини за контакт. Също така дава индивидуални отговори по време на семинарите Когиталност – Всичко, което Е; както и на всички участници в Академия Когиталност! Всички отговори в този план са безплатни, като по собствено желание всеки може да си закупи книга, да се запише за семинар или за Академия Когиталност, с което да подпомогне цялостното развитие на Когиталност като теория и практика.  

Да, възможно е, като представянето на теория от когиталността изисква повече време, за да бъде реализирано. С едно интервю е невъзможно да бъде обяснено всичко, което се случва като принципи и информация. Поради тази причина ivomir участва в интервюта, които ще бъдат поредица от поне 2-3 предавания, които да представят в по-голяма дълбочина теория от когиталността и нейното практическо приложение.
Възможности за предавания са: Що е медитация; Какво е материя; Защо има връзка между нас, околната среда и Източника; Защо времето е индивидуална функция на собствените възможности; Как всеки сам твори своята паралелна реалност, живота и събитията си; Какво е регресия, прогресия и как и защо бъдещето и миналото се явяват виртуални вероятности…

Всички условия за организирането на семинар Когиталност ще откриете в страницата УСЛОВИЯ ЗА ОРГАНИЗАТОРИ.

Актуалната информация можете да следите в сайтовете ivomir.net, kogitalnost.com, както и при записване за Бюлетина тук.

Информация за авторските права и подробности за тях ще откриете тук.

Към началото

Pin It on Pinterest