Семинари

Първите си лекции ivomir започва да води през 2007г., а семинарите Когиталност – през 2010г. Започва от лекции пред познати и приятели, след това няколко години „преподава“ в малка зала за 15 човека, а от началото на 2015г. – в зала Когиталност София (срещу мол Парадайс). Семинарите се провеждат в София и в страната, като в тях ivomir поставя водещата роля в самите участници, техните търсения и въпроси. Това прави всички семинари Когиталност динамични, гъвкави и напълно различни един спрямо друг. Освен семинарите, ivomir взема участие и в проекти като фестивалите „Свободата да бъдеш“, „Морски изгреви“ и други.

ivomir не се възприема като „лектор“ или „водещ“ и за начина си на представяне на семинарите използва обикновено следния виц:
– Старшина, ти обясни ли на войниците какво да правят?
– Да, господин капитан! Седем пъти им го обяснявам, аз почнах да го разбирам, те не можаха да го разберат!

Принципът на ivomir както като посока в живота, така и в семинарите, е отдаването към другите като процес, в който ти си всеки друг и всички сме учители и ученици едновременно.

Списък на предстоящите семинари Когиталност ще откриете в сайта kogitalnost.com ето ТУК.

Снимки от някои от семинарите за Когиталността ще откриете в настоящата галерия, а най-отдолу на тази страница са записи от лекции от 2009 и 2017 г!

Семинари Академия Когиталност - София

Семинари в страната

Лекция 2009 - 2017

Към началото

Pin It on Pinterest

Bulgarian BG English EN