Мнения „за“ ivomir

Вашите отзиви

Обожавам философията и психологията, разбирам че те са много важна част от осъзнаването на действителността и на живота ни. Благодарности на Ивомир за това, че споделя знанията си с нас. Дай Боже повече хора като него на Земята!
Лора Джордж
Много благодаря, че Вашия личен пример ми помогна да преоткрия себе си. Чувството е неописуемо!!!!!!! Предстои ми първата стъпка на моята мечта – да отида в Австралия. ВЯРВАМ, че оттам ще мога да споделям с вас своите успехи!!!!
Благодаря на Ивомир Димчев! Поклон и възхищение за вашата Любов и грижа за хората, за вашето Сътворчество с Източника на всичко, което Е! Благодарност и Признателност! Обичам ви !
Деляна
Ивомир ми каза (и ми показа), че просто трябва да се приемем напълно такива, каквито сме и да трансформираме в себе си това, което не ни харесва, с Любов, посвещавайки се на Пълно Отдаване от, към и за себе си и от, към и за Цялото – Всичко, Което Е!
Димитър Димитров
Ивомир Димчев е дал най – простата методика, която за 89 ДНИ се влиза в енергийния свят чрез епифиза. Младите от 18 – 25 години влизат за около 10 -15 дни. Льохман като мен – 50 години ял, пил и се веселил, влязох на 55 ден.
Георги Ангелов
Всяко ново учение в началото е тотално прегърнато или тотално отхвърлено. Прави ми впечатление, че от средата на физиците се раждат философи, това може би е така, защото не всичко може да се обясни с физичните закони. Приветствам учението Когиталност на ивомир, защото ми допада неговата логика и откритост.
Тони
Запознах се с ivomir през януари 2012г. – човекът, създал теория от когиталността. Той ме покани в офиса си с предложение, което не знаех, че ще промени живота ми завинаги. Това предложение беше да ми покаже кой точно съм аз, откъде идвам и защо всичко в живота ми е основано единствено на моите възприятия. Бях горделив и не вярвах, че този човек и неговата теория са способни да отговорят на двата най-важни въпроса: Защо съм тук? и Как дойдох на този свят? Най-малкото, аз бях завършилият Харвард, а той… кой беше той? Правих много сравнения между моето и неговото образование, защото, повярвайте ми, аз съм практичен човек и ми харесва принципа „око да види, ръка да пипне”. Подходих към теорията със скептицизъм, докато не отидох на един от семинарите по нея. Тогава осъзнах, че казваното от него беше истина, защото не просто го видях, но и го почувствах. Решаващото за мен беше, че всичко в теорията е научно доказано от световноизвестни философи, лекари, професори и много други - събрани на едно място, за да изградят пълната представя за това, което наричаме… „свят”.
Стефан Михайлов
Когато се обърнах към ivomir, бях като уплашено животинче - наплашено от всичко и може би най-вече от хората… Но бях гладна - за разбиране, за приемане, за истина, за познание - за мен самата. Този път не е лек. Ако не сте готови да погледнете страха в очите, не тръгвайте. Ако не сте готови да вървите по бодлите на собствените си слабости - помислете... Път, кръговрат, вечно движение… Ще чувствате, ще сривате стени, ще падате и ще летите, ще пълзите... ще се съживите... Сега аз се радвам, че мога да си призная пред всички, след толкова години в опити да се справя сама и да се преструвам на идеална, че не е така. И сега в това виждам възможност - да се променям още и още, да се преоткривам, да страдам, да се радвам... да чувствам, че съм жива...
Галина Петрова
Безкрайно щастлив и благодарен съм за това, че най-сетне българите се събуждат и благодарение на вас получават нужната ценна информация. Толкова съм щастлив, че помагате, разпространявате и споделяте на разбираем и роден език толкова важни и безценни неща. И съм изключително щастлив ,че имате достъп до абсолютното познание… Благодаря ви за всичко, което правите 🙂
Васил Иров
Благодарим Ви за това, че ни въведохте във видимото невидимо! Успех! Напред! Нагоре!
Вяра Янева
Кураж и Успехи в прекрасната Мисия, която имате - да допринасяте за просветление на Ума на хората.
Бъди щастлив и винаги така всеотдаен. Хората ще те разберат.
Ясен Кордов
Много благодаря за споделената информация, опита, методиката, знанията. Желая на всички ни успех!
Лина Тодорова
Благословени да сте, вие променихте живота на много хора, като мен към радостта от живота и начините да намираме изход от затрудненията... Благодаря ви за всичко. С Признателност, уважение и любов!
Петрунка
Желая Ви сбъдване и на най -неосъществимите желания и мечти ! Успехи, успехи във всичко помислено и погледнато!
Лили Иванова
С Ивомир се запознах преди около година. Мога без преувеличение да кажа, че това е най-интересният човек, когото съм срещала някога. Едва ли има човек, който да е будил в мен толкова противоречиви чувства – от преклонение пред този, който изглежда като бог в очите ми, до страх и отдръпване, защото същият желае да ме нарани като ми казва истината… Не мисля, че е възможно да опиша Иво с една дума. А с две ще ми стане още по-трудно. Понякога… като почна да говоря за него, родителите ми почват да ревнуват, а приятелите ми се смеят, че не говоря за гаджето си толкова въодушевено. Иво е за мен… светлина, щастие без осъждане, мъдрост… Но въпреки това често ме изкарва извън нерви, а от думите му ме боли. Защото той казва истината в очите ти, не я пести… Първоначално… виждах онзи ivomir с малката буква, чиито очи сякаш минават през теб и те карат да се чувствам разкрит, оголен… Онзи ivomir, който излъчва хармония, съчетана с такава увереност, че те кара да настръхнеш. И онзи ивомир, който ти изглежда дори студен и не смееш да го доближиш, да говориш с него… В началото виждах все ivomir с малкото i, с провокациите, с изказванията, които неведнъж са ми се стрували въздухарски… Същият ивомир с малкото и, чиято картина гледам и в този момент на стената срещу себе си (един от повечето от 200 прекрасни колажи, които той е сътворил). Същият, върху чиито стихове не просто плача... а усещам емоцията от тях с всяка своя клетка. Същият ивомир, чиято музика ме кара да настръхвам и ме разтърсва, заради огромната енергия, която съдържа… Същият ивомир… синонимът на вдъхновение, което не мога да сравня с нищо друго… Вдъхновение, което не съм срещала в когото и да е някога… Вдъхновение, струящо от отдадеността, с която той прави всичко. Изключителната отдаденост към, на и за всичко. И неговото творчество е навсякъде – от най-красивите му творби до опаковането на кутията - касичка… Иво просто отдава, дарява – навсякъде, непрекъснато, към всекиго… А Иво е човек, да, въпреки ореола, който съм му поставила в представите си… Иво е същият човек като всеки от нас. Човек, когато съм виждала почти разплакан от безхаберието на всички към собствения им живот и щастие. Безхаберието дори на онези, които са най-близо до него, дори на учениците му (аз включително). Боляло ме е неведнъж от думите му – думи, разкриващи ми факта, че не се интересувам от самата себе си, че не виждам прекрасните неща в живота… Виждала съм ивомир да се пита дали това, което прави, има някакъв смисъл, дали и как хората ще стигнат до идеите му, дали си заслужава каквото и да е… Все същият ивомир, на когото се възхищавам и боготворя… Създателят на теория на когиталността – теорията на следващите три хилядолетия... (2011 г)
ивомир е приел на гърба си егоцентризма на цялото човечество. И го приема, и го люботвори, и го трансформира... Всяка негова мисъл е в хората, в другите, в средата, в подобрението, в развитието, в правенето, в творенето... Нищо не му "пада отгоре", но той търси, комбинира, променя, трансформира, живее всеки миг, за да има резултат... И дава всичко, което знае, може или достига, на всички останали. И им показва, измисля как Те да го Могат, да го надминат, да го надградят и подобрят! Винаги оставя себе си "за накрая". Само че знае, че край няма, и пак дава на другите... Той не е "гений", но намира решение и отговор винаги и на всичко. Той не е "гуру", но люботвори, приема и чува всеки и всичко. Той не е "просветен", но е готов да разкрие светлината у всеки, дори и той самият да не вярва и да не вижда как може да свети. ivomir Е... отдаденост към Всичко, което Е! (2019 г)
еми
Ивомир ме научи да не бъда безразлична към самата себе си и това, което чувствам. Научи ме да бъда по-смирена и да наблюдавам средата, която сама съм си създала като уча от нея и се променям, за да бъде тя по-добра. Благодарение на него още по-силно повярвах в това, че всеки има безкраен потенциал и ме вдъхнови да вдъхновявам с цялата любов, която притежавам.
Изи Овчарова
Всяка среща с ivomir си е цяло изживяване. Често в нашето ежедневие по-скоро говорим за енергийни вампири, отколкото за хора, които те зареждат с енергия, но спокойно може да се твърди, че случаят с ivomir е от вторите. Понякога дори и човека срещу него да не иска да бъде зареден. 😊 Почти винаги нещата които ми е казвал са били бомба със закъснител, и в позитивния, и негативния аспект на това твърдение, но никога не е имало празнословие от негова страна. Нещо повече, мога да кажа, че срещите с хора като ivo помагат на човек да разграничи между празнословието и полезния разговор. Брутално (то всъщност не е брутално, щото или си, или не си) честен, но и винаги готов да помогне на търсещите да намерят. Всъщност и това са двете половинки на едно цяло.
Спас Николов
Човекът, който ми помогна да променя живота си до основи. Всичко в него е чисто, честно и истинско. Напълно отдаден към нас. Някои не са съгласни с него, но това е просто защото не го разбират или не са готови. Мъж на място. Директен и точен. Най-силният човек, който познавам. Нещо като много смирен воин. Чувствам спокойствие и Вярвам в живота, когато знам, че Иво е с нас. Безкрайно Мъдър. Пълен с любов и търпение. Колкото и да кажа за Иво, ще е просто частичка от цялото. Човек, който наистина се надявам, да живее 300 години.
Петьо Петев
Вълшебник – това е думичката, с която го определям. Голям вълшебник! Винаги съм вярвала в Чудеса! Винаги, дълбоко в себе си, съм знаела, че мога да ги случвам! Той ми показа как да ги случвам! Той ми помогна да осъзная коя съм аз и защо съм тук! Теория от Когиталността – не знаех как точно се казва, но това е, което през целия си съзнателен живот всъщност съм търсила. В мига, в който я открих, усетих в мен … буквално експлозия! Това ме върна на Пътя ми, това ме вдъхновява да работя и да творя, това е, което ме кара с радост и любопитство да преживявам всеки нов ден! Благословени сте с мисията си и с отговорностите, които сте поели! Щастлива съм, че намерих себе си! Респект! Поклон! Благодаря!
Нели
Единственият истински жив гений, който познавам!
Катя Кючукова
Има какво да се научи от ивомир. Постъпките му са решителни, точни и прецизни спрямо всеки, с кого има контакт (провокират и помагат хората да вземат и намерят това, което търсят). Човекът следва принципите и всяко действие му е отразено в тях. Понеже е наясно с това (мое мнение), има доверие към всичко, което е, че щом е част от принципите, всичко ще се нареди според желанията на всички (поради което му имам доверие). Усеща се честност и ентусиазъм в поведението му, което много добре е превърнал в мотивация за работа в посока другите.
ПП: Това мнение е писано едновременно с "минус" мнението.
Любомир Тошев
Животът е красив, удобен за някои, а за други не. Иво ни показа, разказа, наби ми го в главата(куха структура), че светът е в нас и ние сме света, сами си го създаваме,сами си го ругаем и си го люботворим както си знаем. Иво ни разкри колко сме готини и големи гадняри - оказа се, че това е едно и също - поклон на Ивомир, поклон за неговата любов към света, в който живеем и към самите нас. Болгхар.
Васил Бориков
Можем ли да видим положителното, ако не познаваме отрицателното? Можем ли да се определим, ако няма с какво да се сравним? Можем ли да съществуваме, ако не съдържаме полярности в себе си? А, ще можем ли повече, ако тези наши противоположни страни бъдат отдалечавани, за да ни разширят? Ще завихряме ли по-силно със своят нарастващ диаметър? Ще можем ли да приемаме и отдаваме още и още честоти от околното пространство, което ние отразяваме/излъчваме и сътворяваме, за да преживеем себе си в него? На това се е посветил иво – да могат хората повече. Да мислят, да пробват, да вървят към недостижимото „мога“... Да живеят в посока: хармония със заобикалящият ни свят. Хората са човека, човека е едно, всички са едно... Нямам предвид само хората, а Всички/ко. Щеше ли да има нужда от ТК, ако на Земята беше рай? Накратко бих определил рай по следният начин: Онази система, в която има градивни взаимоотношения – т.е. обратното на преобладаващото разрушение, което цари на Земята в този момент. Иво е търсач и събирач, който стряска лигавите и окуражава смелите. Така както той умее... С едно и също изречение постига и двата полюса, като ответна реакция. То така си и работи света... събитията са неутрални, ние ги осмисляме. Та... можем ли да видим положителното, ако не познаваме отрицателното? Иво е готин, и ако не те е срам от себе си, ще ти е неприятно да го оставиш да си тръгне, все ще ти се иска да си край него. Нямам предвид да му се лепим, за да му задаваме безбройни егоцентрични въпроси... Ако човек е осъзнат и дисциплиниран, просто ще наблюдава тихо отстрани и ще изпитва благодарност и радост... И да, животът понякога е гаден, и точно затова е прекрасен, за да има какво да правим, да имаме към какво да се стремим, да имаме проблеми за решаване. Ивомир и ТК дават една изключително задълбочена представа и препоръка за това, как се решават проблеми. Тя не работи за всекиго, тя работи за този, който работи, който търси промяната...
Радо Величков
"Когато ученикът е готов, Учителят се появява".
От доста години чета езотерична литература, учила съм по различни методи, но в един момент сякаш и това не ми беше достатъчно. Преди няколко години ми попадна брошурка за Когиталността, но не и обърнах внимание, защото ми се стори много сложно и си казах ,че не е за мен. През следващите няколко години ми попадаше информация за семинари Кигиталност, но като че ли самата дума ме плашеше, казах си...ооо, това е много сложно... Миналата година моя близка посети семинара, (тя също е изкарала всички духовни школи) разказа ми че е научила много интересни неща и ми препоръча да отида. Още на следващата дата се записах. На такъв семинар не бях попадала, а съм посетила над 100 на духовна тематика. До момента никой освен Ивомир Димчев не е направил и изследвал връзката между духовност и наука, езотерика, физика, вихрова математика, генетика, химия, биология, медицина, квантова физика и т.н. За първи път научих какво е посланието на Глаголицата, нейният смисъл и значение. Обърнаха ми се представите за много клишета, които са в езотеричните книжки, от рода на ,Познай себе си"; Живейте Тук и Сега..... Демек да си осъзнат във всеки един момент. Ноооо, смисъла на Тук и Сега не е това. Ако искате да научите тези неща посетете семинарите Кигиталност.Те няма да ви попречат в който и метод да Учите в момента, напротив ще се разширит, ще ви се преобърнат представите за всичко, което сте чели в езотериката. За мен Ивомир е интегрален учен. Неговата теория е обоснована с факти и доказателства, а "Пред фактите и Боговете мълчат ". Аз съм Благодарна, че имах честта да се запозная с Ивомир и теорията от Когиталността. За една година, откакто завърших и Академия Когиталност научих толкова неща, колкото не съм научила през целия ми съзнателен живот. Това е Академия за Живота и не се преподава на друго място. Осъзнах най-важното - посредници за свързване с енергията и Източника не ми трябват защото аз съм Източника. И най-важното, което научих е "Нямай цели, имай посока. Посоката е пълна отдаденост, към, на и за Всичко, Което Е." Поклон и Благодаря на Ивомир и Еми! Нели
Нели Велчева
Ивомире, вече имам чувството, че на където и да се обърна слушам за медитации. Изненадах се, че и Чоко е бил при теб. Бях много изненадана да видя, че си водил семинари на адвокати - хора четящи наредби и закони, и изведнъж медитации... Имам чувството, че си стигнал до целия свят и някакси си навсякъде. Или поне навсякъде, където погледна аз. Незнам, кой не е бил при вас. Може би само политици 😁. Супер! Ще е много яко цяла България да медитират и да говорят за това свободно, както си казват Добро утро!
Кристина
Ако сте камък, всеки чук и длето ви се струват заплаха, но след взаимодействието с тях, когато се промените в хубава скулптура, разбирате какво са направили за вас. Аналогично и за Ивомир, мнението ми за него е било и в двете крайности. Ако го гледам от гледната точка на жертва или от позиция "аз съм голямата работа", истината, която идва от него не ми е харесвала. Тогава конктактът с него е бил "враждебно действие". След 2 минути или два месеца, погледнато от друга страна, разбирам замисъла, виждам ползата, виждам промяната и съм му много благодарен. Списъкът е доста дълъг. Покрай Ивомир научих, че въпросът не е какво ви е мнението за някой, а как избирате да го погледнете. Как избирате да погледнете себе си, как избирате да гледате на света. Човек загадка, съвкупност от опита на много личности.
Александър Стоянов
Към началото

Pin It on Pinterest

Bulgarian BG English EN