проект филм „Когиталност – всичко, което Е!“

Филмът „Когиталност – всичко, което Е!“ – единение на наука и езотерика
Времетраене
: 125 мин.
Отдавна е известно, че всичко е енергия. Теоремата на Джон Бел твърди, че всяка частица във Вселената е в „мигновена” връзка с всяка друга. Съществуват практически доказателства, че теоремата е вярна. Но товавлиза в противоречие със специалната теория на относителността. Тя също е доказана и твърди, че не съществува скорост, по-голяма от скоростта на светлината… Тогава кой е прав? Рене Декарт с това, че мисленето е в основата на нещата, на съществуващото… Хермес – с това, че цялото е ум, Исус – с това, че сме от Светлината, която идва сама от себе си… или Алберт Айнщайн с теория на относителността…

Теория от когиталността заявява:
ВСИЧКИ СА ПРАВИ!

Този парадокс е уникално решен в Теория от Когиталността. Но колкото и логична и подредена да изглежда една теория, тя е безсмислена до момента, до който не бъде проверена на практика. Развитие и промяна съществуват тогава, когато преживеем и добием опитност за дадено събитие. Ако сте слушали лекция, прочели сте книга или текст, всъщност знаете нещо, имате информация. Но не сте го изпитали и изживели. Няма как да усетите тръпката от морето, ако сте прочели за него или сте го видели на снимка. Не е възможно да разберете как да си тълкувате сънищата, какво е да влезете в регресия или да усетите левитацията, ако не пробвате, ако не преживеете когиталността и не проверите нейния безкраен енергиен потенциал.

Как тогава ще откриете собствените си възможности, ако не ги търсите?

А онзи, който търси, намира…
Затова каквото и да разберете от този филм, не му вярвайте!
Проверете го и го изживейте. И така ще откриете, че всичко е възможно…,
че всяка пешка може да е цар…

Всички факти в началото бяха парченца от пъзел, пръснати в необятността. Събирайте ги с вдъхновение, отдаденост и Вяра. Защото… Дори да вярваме, че не вярваме, ние пак вярваме… (ivomir)

проект филм „Когиталност – всичко, което Е!“

2 коментара за “проект филм „Когиталност – всичко, което Е!“

  1. Уникален филм.Доста ми е трудно да разбера всичко,но ще го гледам още няколко пъти,за да го смеля добре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото

Pin It on Pinterest